Baby en newborn fotografie

Baby foto’s kunnen vanaf de eerste dag gemaakt worden. Van de eerste tot de 12 de dag spreken we van newborn fotografie. Uiteraard kunnen er nadien ook nog baby foto’s gemaakt worden. Elke leeftijd heeft zijn charmes : De eerste weken zijn nog ze nog heel broos en klein, enkele weken later kunnen ze zich al rechtop drukken. Na een paar maanden zitten ze  al flink recht. Zo worden snel van kleine baby een flinke peuter. Boek dus je je babyfotoshoot, de foto’s zullen een blijvende herinnering blijven.

Boek je fotoshoot.

Laat je baby fotograferen ze worden zo snel groot.

babyfoto
Newborn foto

Hoe gaan we te werk:

Voorbespreking:

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken samen naar de wensen en verwachtingen. Dit kan eventueel telefonisch of beter nog even langs komen in  de fotostudio.

Aan de hand van reeds gemaakte babyfoto’s bespreken we hoe we het gaan aanpakken. Doen we een fotoshoot alleen met de baby. Of willen jullie mama en papa er ook bij? Is er al een broertje of zusje die kan ook mee op de foto.

Willen jullie graag foto’s in bepaalde kledij, alleen met pamper of de baby in zijn blootje…. dat is allemaal mogelijk. Je krijgt tips hoe je dit best kan voorbereiden.

Samen bespreken we ook al de mogelijke afwerkingen. Na de bespreking zal je weten hoe alles zal verlopen. Enkele dagen later kunnen we een stressloze fotoshoot doen.

De shoot:

Relax. In de afgesloten studio ruimte kunnen we de mooiste foto’s van je baby maken. We doen dit zoals we besproken hebben. Soms moeten we dit bijsturen de baby’s spelen de hoofdrol en bepalen het tempo.

Kijk en kiesmoment.

Na de fotoshoot selecteer je samen met de fotograaf de foto’s. Samen wordt er beslist hoe de mooiste foto’s best tot hun recht zullen komen. Wil je graag een mooie grote foto in kader of op canvas of liever een mooie fotoboekje. Misschien wil je wel een foto geven als kadootje voor meter, peter of de grootouders. Samen kiezen we de favoriete foto’s.

Afhaal moment.

Als alles klaar is krijg je een seintje en spreken we af wanneer jullie alles komen ophalen. De eerste babyfoto’s zullen een mooie herinnering zijn.

Babyfotografie in 3 stijlen:

New-born

Newborn foto

Baby

babyfotografie

Puur

new born foto puur